GESB telah melahirkan sejumlah usahawan berjaya sejak tahun 1999. Sama ada anda ingin mendapatkan diskaun produk, menjana pendapatan sampingan ataupun menjalankan perniagaan sendiri, kami bersedia membantu dalam mencapai impian anda.

Kelebihan Pelan Pemasaran GESB

Pelan pemasaran kami telah diolah untuk menjana pendapatan lebih untuk jangkamasa yang lebih panjang. Anda tidak dibebankan dengan keperluan modal tinggi seperti perniagaan rangkaian yang lain.

Daftar Sebagai Ahli

Daftar secara online sekarang dan staf kami akan menghubungi anda untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Muat turun borang

Anda juga boleh menaik turun borang permohonan untuk dicetak. Poskan borang yang telah siap diisi bersama dengan pembayaran keahlian ke pejabat utama kami.

8 Ganjaran Bonus

Setiap ahli digalakkan mengekalkan minima 50BV setiap bulan sebagai melayakkan anda menerima Bonus Prestasi. Jika anda melakukan pembelian yang minima, anda digalakkan mengekalkan 50BV pembelian sama ada anda guna pakai sendiri atau untuk keluarga. Jika anda kekalkan 50BV anda dikira ahli yang aktif dan layak memohon khairat kematian jika aktif 3 bulan berturut turut. Di samping itu juga, penyata akan dikeluarkan dan pos ke kediaman anda jika mendapat 50BV ke atas.

Apakah maksud BV?

Bagi yang sudah biasa dengan perniaggan MLM pasti sudah tahu istilah BV ini. BV adalah singkatan kepada Bonus Value. Setiap keuntungan dalam sistem ini tidak dikira berdasarkan Ringgit Malaysia (RM), tetapi ia dikira sebagai BV (kecuali untung runcit). Nilai BV bagi setiap produk adalah berbeza-beza dan tidak boleh bersandarkan kepada harga. Nilai BV ini hanya ditetapkan oleh syarikat.

Kekalkan 50BV (Pengedar)

1.

Untung Runcit 15-25%

2.

Bonus Jualan Cemerlang 4%

3.

Bonus Prestasi 16%

Kekalkan 100BV (Manager dan ke atas)

4.

Bonus Perkembangan Kumpulan 20%

5.

Bonus Generasi 20%

6.

Dana Emas 10%

7.

Bonus Kepimpinan Duta 25%

8.

Bonus Kongsi Keuntungan 3%

Belum bersedia menjadi ahli?

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan keahlian GESB? Staf kami bersedia membantu anda.